Over ons

Mijn naam is  Kees Verburg, eigenaar van aannemingsbedrijf Verburg te Waarder.  In 1989 ben ik gestart met het bedrijf vanuit de hooiberg bij mijn ouderlijk huis te Reeuwijk.  Het bedrijf groeide snel en we hadden meer ruimte nodig. Hierdoor verhuisde het bedrijf in 1991 naar Oudewater.

Portret Kees Verburg

In Oudewater had ik veel meer ruimte om het bedrijf uit te bouwen. Werken vanaf het landelijke weggetje de Ruige Weide, heerlijk was dat. Wonen en werken vanuit  een landelijke omgeving, dat heeft me altijd energie gegeven.

”Wonen en werken vanuit  een landelijke omgeving, dat heeft me altijd energie gegeven”

In 2006 konden we opnieuw een mooie stap maken.  Liefde voor het vak en passie voor oude bouwstijl kwamen samen toen we een vervallen boerderij kochten in Waarder. Terwijl we als gezin in een stacaravan woonden zijn we als bedrijf hard aan de slag gegaan om deze boerderij weer te herstellen. Het was december in hetzelfde jaar toen we in de boerderij konen gaan wonen.

Meer ruimte voor het bedrijf en wat centraler gelegen; kortom, een prachtige kans om het bedrijf verder uit te bouwen.

”Het mooiste is een tevreden klant, daar werken voor!”

Op dit moment, in 2022, werken we met een mooie groep vaste medewerkers. Ook werken we veel met zelfstandige vakmensen. Elke dag genieten we weer van ons werk. Het mooiste is een tevreden klant, daar werken voor!