Overig

Overige werkzaamheden

Naast nieuwbouw, verbouw en renovatie zijn er altijd nog andere werkzaamheden. Dit zijn werkzaamheden zoals het plaatsen van terreinafscheidingen, toegangspoorten, dierenverblijven en dergelijke. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Uiteraard geldt ook hier: een goede voorbereiding is het halve werk.  Graag denken we met u mee over een betaalbare en praktische invulling van uw plannen.

Brug in landelijke stijl

Deze prachtige brug is gerealiseerd in 2020. Deze brug is te vinden op ons eigen privéterrein. In het ontwerpen en ontwikkelen van deze brug is gekeken naar de landelijke omgeving. Hierbij aansluitend en passend is de volgende brug ontstaan.

Tuinhuis van glas

Ook het realiseren van een tuinhuis zoals deze is aan ons te vertrouwen. Een glazen tuinhuis als dit is echt heerlijk. Wanneer het in het voorjaar nog te koud is om buiten te zitten kun je toch al vaak in een tuinhuis als dit zitten. De zon warmt het tuinhuisje al snel op. Zo geniet veel meer van het buitenleven.

Is het te warm? Doordat de voorkant geheel open gezet kan worden door de schuifwand is de temperatuur gemakkelijk te regelen. Kortom, heerlijk genieten!